ICT

ICT Diensten & Oplossingen


Voor het verbeteren van jouw ICT gerelateerde zaken en brengen we eerst alle bedrijfsprocessen zorgvuldig in kaart. Wat zijn jouw verwachtingen van het systeem? Wat wil je dat het netwerk kan? En welk budget heb je beschikbaar voor software, hardware en onderhoud? Pas als we dat weten, komen we met een advies. Dat is dan uiteraard wel een totaaladvies, waarbij rekening wordt gehouden met alle aspecten binnen én buiten de organisatie. Zo kunnen we het beste advies geven voor een oplossing die echt bijdraagt aan je organisatie.

ICT Werkplek

Voor het verbeteren van jouw ICT-omgeving brengen we eerst alle bedrijfsprocessen zorgvuldig in kaart. Wat zijn jouw verwachtingen van het systeem? Wat wil je dat het netwerk kan? En welk budget heb je beschikbaar voor software, hardware en onderhoud? Pas als we dat weten, komen we met een advies. Dat is dan uiteraard wel een totaaladvies, waarbij rekening wordt gehouden met alle aspecten binnen én buiten de organisatie. Zo kunnen we het beste advies geven voor een oplossing die echt bijdraagt aan je organisatie.

Serverbeheer

Serverbeheer of met andere woorden ''ICT beheer'', dat betekent het verantwoordelijke zijn voor het optimaal werken van de IT infrastructuur van een organisatie. Denk hierbij aan netwerken, computers, (online) werkplekken, printers, faxen, back-ups, telefoons etc. Door de groei en complexiteit van ICT stijgt de vraag naar gestructureerd ICT beheer binnen organisaties. Organisatie besteden het beheer van hun ICT uit omdat ze volledig ontzorgd willen worden op dit gebied.

ADWord & SEO

Steeds meer bedrijven en particulieren bellen via Internet. Dit noemen we Voice Over Internet Protocol of kortweg VoIP, wat inhoud dat u kunt telefoneren over uw bestaande netwerk infrastructuur. Bellen via VoIP zorgt voor een aanzienlijke kostenbesparing omdat u geen apart traditioneel abonnement meer nodig heeft bij een telecombedrijf, maar via uw wellicht reeds aanwezige internetaansluiting belt. Een aantal voordelen op een rij: veel functionaliteiten, locatie onafhankelijk, behoud van eigen telefoonnummers, lagere gesprekstarieven dan standaardtelefonie en met zakelijk nummer bellen en gebeld worden op je eigen mobiel.

ICT Beveiliging, dataopslag en back-up

Een onschuldig virus kan er voor zorgen dat uw computers niet meer vooruit te branden zijn. Wij kunnen virussen verwijderen en uw computer/laptop opschonen en Backuppen! Data behoort misschien wel tot het meest waardevolle bezit van jouw organisatie. Dat bezit wil je goed beschermen middels afdoende beveiliging. Smart Technix zorgt voor het minimaliseren van deze risco’s en het beveiligen van jouw IT-omgeving.

ICT Infrastructuur

ICT-infrastructuur is het kloppend hart van uw kantoorautomatisering.
Het zorgt dat medewerkers en medewerksters effectief en efficiënt hun werk kunnen doen. Vanaf centrale storage, servers, networking tot aan werkplekontsluiting. Vanaf kantoor, nevenvestiging, thuis of op locatie bij de klant. ICT Spirit is niet alleen architect van uw nieuwe ICT-infrastructuur. We bouwen en onderhouden deze ook voor u. Met het juiste Service Level Agreement krijgt u de rust die u verdient. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een traditionele ICT-infrastructuur, of om een moderne oplossing via Private Cloud.

Hardware & Software

Bij Smart Technix begint elk plan van aanpak met een goed adviesgesprek.
Hoe steekt uw organisatie in elkaar?
Wat verwachten klanten van u?
Wat is voor uw onderneming de beste oplossing?
Om daar een antwoord op te vinden, willen wij u eerst beter leren kennen.
Door nauwkeurig te focussen op uw business, zijn wij in staat een ontwerp voor uw ICT-infrastructuur te maken dat past als een maatpak. Vervolgens realiseren we voor u de meest ideale oplossing, met daarin helder geformuleerde afspraken.

Cloud Diensten

Smart Technix biedt robuuste oplossingen voor de hosting van uw data, servers en bedrijfskritische applicaties. De infrastructuur staat in onze eigen datacenters op Nederlandse bodem. Onze visie op cloud is gebaseerd op veligheid en flexibiliteit. Wij koppelen moeiteloos verschillende cloud technologieën om de ultieme hybride cloudomgeving voor u te creëren. Uiteraard volledig gemanaged.

Web design / Web Site

U kunt bij ons een website laten maken die past bij uw bedrijf, zodat u kunt laten zien wat u echt doet. Tijdens een gratis intakegesprek brengen we uw wensen in kaart. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij een ontwerp voor uw website. Nadat u deze goedgekeurd heeft gaan we aan de slag om de website te maken. Daarnaast bieden wij extra services voor uw website. Wij kunnen uw website voor u onderhouden zodat deze altijd up to date blijft. Wilt u sterke teksten die laten zien waar uw bedrijf voor staat? Onze tekstschrijver gaat graag voor u aan het werk.

Netwerk Bekabeling

Voor het aanleggen van nieuwe of het vervangen van bestaande netwerk bekabeling voor uw data en telecom toepassingen d.m.v. een UTP, FTP of STP is een gedegen inventarisatie vooraf, een passend advies en ten slotte een deskundige uitvoering noodzakelijk. Het gaat ten slotte om de infrastructuur waarover uw volledige bedrijfsnetwerk en alle interne en externe communicatie gaat lopen. Stabiliteit en betrouwbaarheid van het op te leveren netwerk is dus van levensbelang voor uw onderneming. Het leveren en plaatsen van een juiste netwerkkast voor het monteren van de bekabeling en het plaatsen van het netwerk apparatuur kunnen wij geheel voor u verzorgen. U communiceert wat u hebben wilt en wij leveren de kracht. Het uitbreiden of aanpassen van een bestaand netwerk binnen uw bedrijfspand kan natuurlijk ook worden uitgevoerd door Smart Technix.